Over mij

Hallo daar! Ik ben een gepassioneerde personal trainer met een grote liefde voor volleybal, surfen, wandelen en reizen. Mijn naam is Dante Harinck en ik geloof sterk in het belang van een gezonde en evenwichtige levensstijl.

Als personal trainer heb ik ervaring in het begeleiden van mensen naar hun fitnessdoelen, het ontwikkelen van op maat gemaakte trainingsprogramma's en het bieden van voedingsadvies. Mijn doel is om mijn klanten te helpen hun optimale fysieke conditie te bereiken en hen te motiveren om een actieve levensstijl aan te nemen.

Naast mijn passie voor fitness ben ik een enthousiaste outdoorfreak. Ik hou van de kracht van de vrijheid van surfen & hiken. Het is een geweldige manier om zowel fysiek als mentaal fit te blijven.  Het geeft me de kans om te ontspannen, te genieten van de schoonheid van de natuur en mijn gedachten te verfrissen.

Reizen is een andere grote passie van mij. Ik hou ervan nieuwe culturen te ontdekken en inspiratie op te doen uit diverse omgevingen. Tijdens mijn reizen probeer ik altijd actief bezig te blijven en mijn trainingen voort te zetten, waar ik ook ben. 

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en je te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken!


Van waar de naam 'WOHA'?

WOHA is mijn gekozen naam als personal trainer omdat het staat voor 'Workouts Harinck' en 'WORK HARD'. Met deze naam wil ik mijn focus op effectieve trainingen en mijn toewijding aan hard werken overbrengen. Het symboliseert mijn passie en vastberadenheid om samen met mijn klanten hun fitnessdoelen te bereiken.


DIPLOMA:

  • Bachelor leerkracht secundair onderwijs: Lichamelijke opvoeding & bewegingsrecreatie - Arteveldehogeschool
  • Personal trainer - CVO
  • Sportvoedingsadviseur - CVO
  • Sportpsychologie - CVO

CERTIFICATEN:

  • Mylogenics: Activation - Overload Worldwide
  • Mylogenics: Release - Overload Worldwide
  • Mylogenics Rehab - Overload Worldwide